Behovsdrevet frivillighet – Trivselsvenn

Rokilde sykehjem, Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal har sammen med dyktige tjenestedesignere fra Designit er vi nå kommet et steg videre i prosessen for å kunne iverksette pilotering på behovsdrevet frivillighet på pasientens premisser. I ettermiddag har vi hatt andre oppstartsmøte med våre fremtidige frivillige – Trivselsvenn.

IMG_2036.JPG

Frivillighetskoordinatoer Ida Ranheim og Tone Veglo informerte om hva det innebærer å delta i piloten, både sett i lys av den frivillige og fra pasientens behov. Våre frivillige Trivselsvenner vil gi oss et unikt bidrag med for at vi skal lykkes med å skape en varig og god struktur for frivillige Trivselsvenner som igjen vil glede enda flere i fremtiden.

Rokilde sykehjem er i en unik posisjon, hvor man har fått rekruttert en flott gjeng med reflekterte og ressurssterke trivselsvenner – som faktisk har medfører at man har måttet utvide pilotens omfang.

De første trivselsvenner starter opp allerede fredag denne uken, og man tar sikte på å være i gang på alle avdelingene ved Rokilde sykehjem i løpet av neste uke.

Vi er ydmyk og takknemlig for at så mange frivillige Trivselsvenner har meldt sin interesse – dere vil utgjøre en uvurderlig innsats som vil bli veldig verdsatt!

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s