Møte om kompetanse- og innovasjonstildkudd i Molde . 

Fylkesmannen i møre og Romsdal inviterer til møte for å informere og diskutere om tilskuddsordninger. Dagen ble åpner av Marit Hovde Syltebø. 

Det er viktig at bruker har en sterk stemme i innovasjonsprosjektene. Marit referer til Høie når hun sier at det er viktig at vi har dialog med bruker i øyehøyde. 

Sigrun Heskestad fra Helsedirektoratet hadde innlegg om kompetanse og personell Egon i fremtiden. 

Det kan se ut som at fremtiden vil kreve at vi går fra spissing i kompetanse til bredde og at det blir økt behov for høyere utdanninger. 

Hun stilte også spørsmålet om hvem som egentlig er ufaglærte i et kompleks samfunn der vi trenger kompetanse på mange områder. 

Hun presenterte også fylkesmennenes vurderinger.

Høgskolen i Volda , Molde, fagskolesentet i Kristiansund og NTNU i Ålesund presenterte et mangfoldig tilbud av studier og kurs. Vi har dyktige akademiske institusjoner 

Janne Bjørsnøs hos fylkesmannen snakket om krav til kompetanseplan og kommunens plikt til å vurdere helsepersonells individuelle kompetanse. 

Til slutt hadde Gjertrud Eidsaa og Anne Jensen fra Ålesund kommune innlegg om verktøy for kartlegging av individuelle behov for kompetanse.  Det er viktig at kompetansen hele tiden er i forhold til brukernes behov. 

Greta Irene Hanset som er nyansatt pleie-og omsorgssjef i Rauma kommune fortalte om sine mål om å lage gode system for kompetanseutvikling.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s