Historisk veikart USH

 

Fra undervisningssykehjem til et framtidsrettet Utviklingssenter for helse og omsorgstjenester

Skrevet av Siv Iren Stormo Andersson

Kristiansund kommune ble i 2005 Utviklingssenter for sykehjem, samtidig ble Ålesund valgt som utviklingssenter for hjemmesykepleie.

Svært mye godt arbeid er lagt ned av de to utviklingssentra i årenes løp, og det er vårt håp og tro at kommunene i Møre og Romsdal har fått dratt nytte av innsatsen i de to sentrene.

Høsten 2016 bestemte helse og omsorgsdepartementet at hvert fylke skulle ha kun ett senter. De skjerpet samtidig kravene til kompetanse i sentrene. I vårt fylke ble Ålesund gitt tilliten til å være fylkets Utviklingssenter. Vi i Kristiansund fortsetter som satellitt/ avdeling for Utviklingssentret i Ålesund , og skal ha ansvar for kommunene på Nordmøre. Det gleder vi oss til.

Høsten 2016 fikk vi laget et «historisk veikart» som viser noe av det Utviklingssenteret i Kristiansund har jobbet med, samtidig som vi  «letter litt på sløret» og gir et lite glimt inn i hvor vi tenker oss.

Vi takker også Inger-Lise Lervik for den store innsatsen, for smilet og engasjementet hun har lagt ned som fagansvarlig for utviklingssenteret i Kristiansund. Hun har nå tiltrådt en ny og spennende stilling som enhetsleder på Smøla, og vi ønsker henne lykke til i den nye jobben.

Her i Kristiansund gleder vi oss over at Lillian Karlsen har takket ja til å bli vår nye fagansvarlige i Utviklingssenteret.  

http://epub.ekh.no/u/utviklinssenter_for_sykehjem/51084/#17/z

 

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s