Erfaringskonferanse tjenesteinnovasjon i Molde

Utviklingssentrene i Møre og Romsdal arrangerte 16.november erfaringskonferanse for kommunene som har deltatt i læringsnettverk i tjenesteinnovasjon. Læringsnettverkene er gjennomført på oppdrag sv Fylkesmannen i Møre og Romsdal, og i samarbeid med Høgskolen i Molde, NTNU Ålesund, ALV Møre og Romsdal og IKT Orkidé. Designbyrået Making Waves har hatt det faglige ansvaret for opplegget i Kristiansund. 

Over: assisterende direktør Fylkesmannen Møre og Romsdal åpnet erfaringskonferansen ved å fremheve brukerperspektivet. Vi er avhengige av brukerkompetanse for å skape innovative prosesser og enda bedre tjenester. 


Over: presentasjon av tjenesteinnovasjoner fra kommunene Kristiansund, Rauma og Surnadal.  Alle teamene fra hele fylket har levert egne rapporter. Disse er sydd sammen i en samlerapport som ble publisert i dag. Endelig versjon vil bli lagt ut på bliggen om 2-3 uker. 

En gjennomgående refleksjon fra samtlige  team har vært betydningen av å involvere brukere og på tvers av tjenesteområder. Betydningen av god forankring har også vært løftet fram. For mange har det vært krevende å sette av tid til å sette seg inn i verktøyet, og til å møtes. 

Dette gjenspeiler funnene i en ny rapport om veikart for tjenesteinnovasjon. Hele 75 % fremhevet her spesielt betydningen av å involvere brukerne


Over: crash course i behovsanalyse. Hva er det _egentlige_ behovet? 

17.11 gjennomføres fagdag i Innovasjon 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s