Omsorgskonferansen- plass til flere på stand!

Påmeldingsfristen til årets omsorgskonferanse har utløpt, men det er fremdeles mulighet til å stille med stand. Her er det også muligheter for å få litt tilskudd:

 Erfarings- og kunnskapsutveksling

Fylkesmannen forvaltar kompetanse- og innovasjonstilskot og prosjektskjønn. Begge desse tilskota stimulerer kvart år til innovasjonsarbeid i kommunane. Vi ønskjer å leggje til rette for at kommunane får gjennomført gode prosjekt og gode arenaer for erfarings- og kunnskapsutveksling. Ein slik arena vil vi etablere på årets omsorgskonferanse. Vi har derfor sendt ut ein invitasjon til alle  kommunar i Møre og Romsdal  til å delta med posters el. på konferansen. Prosjektet treng ikkje å være ferdigstilt, men fortel om utfordringar, målet med prosjektet, kva har lukkast og kva problem ein har møtt undervegs.

 Fylkesmannen vil stimulere kommunane å delta med stand på konferansen ved å gi kr 2000  for utgifter til å lage posters, brosjyrer o.l. I tillegg  vil vi betale dagpakke for inntil to personar for den dagen kommunen deltek på stand. Du melder deg på stands på same sted som omsorgskonferansen. 

Dette innlegget ble publisert i Kurs og konferanser og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s