Omsorgskonferansen- plass til flere på stand!

Påmeldingsfristen til årets omsorgskonferanse har utløpt, men det er fremdeles mulighet til å stille med stand. Her er det også muligheter for å få litt tilskudd:

 Erfarings- og kunnskapsutveksling

Fylkesmannen forvaltar kompetanse- og innovasjonstilskot og prosjektskjønn. Begge desse tilskota stimulerer kvart år til innovasjonsarbeid i kommunane. Vi ønskjer å leggje til rette for at kommunane får gjennomført gode prosjekt og gode arenaer for erfarings- og kunnskapsutveksling. Ein slik arena vil vi etablere på årets omsorgskonferanse. Vi har derfor sendt ut ein invitasjon til alle  kommunar i Møre og Romsdal  til å delta med posters el. på konferansen. Prosjektet treng ikkje å være ferdigstilt, men fortel om utfordringar, målet med prosjektet, kva har lukkast og kva problem ein har møtt undervegs.

 Fylkesmannen vil stimulere kommunane å delta med stand på konferansen ved å gi kr 2000  for utgifter til å lage posters, brosjyrer o.l. I tillegg  vil vi betale dagpakke for inntil to personar for den dagen kommunen deltek på stand. Du melder deg på stands på same sted som omsorgskonferansen. 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Kurs og konferanser og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s