Nasjonal konferanse for primærhelsetjenestene

Nasjonal konferanse primærhelsetjenesten illustrasjonsfoto

Konferansen vil ha fokus på pasienten med akutt, subakutt sykdom og skade. Formålet er å bidra til at deltagerne får mulighet til å tilegne seg både teoretisk og praktisk kompetanse innen fagområdet.

Målgruppen for konferansen er; klinisk ansatte, fagledere og utviklingssentre i kommunehelsetjenesten innen både sykehjem, hjemmebaserte tjenester, legevakter, distrikts medisinske senter og øyeblikkelig hjelp tilbud.

Når: 30 – 31. august 2016 – Øya Helsehus, Enhet for helsefaglig simulering NTNU, Trondheim.

Konferansen er et samarbeid mellom Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Rogaland, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Oslo, NTNU Trondheim og Laerdal Medical.

Det er gratis å delta på konferansen og lunch vil bli servert, men deltagerne må selv betale for reise og overnatting.Påmeldingsfrist for deltagelse til konferansen er 31.juli. Det er begrenset med plasser og første mann til mølla som gjelder

Lenke til program og påmelding

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Kurs og konferanser, Nyheter og nyttig informasjon, pasientsikkerhet og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s