Innovativt tiltak for økt aktivitet

USH Møre og Romsdal har blitt kontaktet av  Birthe Evertsen i JuztMove, som med støtte av Innovasjon Norge har utviklet et konsept for økt aktivitet. Vi deler gjerne:

«Online fysisk aktivitet handler om å styrke personer i alle aldre og funksjonstilstand og skape gevinstrealisering for kommunene. DVS at alle dagsentre/sykehjem i Norge kan få trening inn og bare trenge hjelp fra frivillige. Dessuten kan dagsentre jo anvende tilpassete videoer og ha trening når som helst på dagen, – også styrt av frivillige. Vårt mål med live-sendingene er jo at noen flere dagsentre er villige til også filme sine treninger og sende rundt. Dermed vil instruktørene kunne inspirere hverandre og man får stort utvalg av treningstimer.

Over: Fra brosjyren «Frivillig»

Det er ca 120 videoer med høyt kvalifiserte instruktører. Programmene spenner fra trening «fra rullestol», gradvis oppover og til tøffe timer for de sterke, yogatimer, pilates, styrke osv. Dvs at personale på sykehjem da også får mulighet for å trene etter sine ønsker.
Kikk på Juztmove.no, legg gjerne inn passord med registrering for å kunne se og prøve alt. Det er gratis. Innenfor begrepet Velferdsteknologi adskiller jo Juztmove seg ved å arbeide for å gjøre mennesker i ulike faser sterkere og uavhengige og ikke minst kan vi komme inn i rehabiliteringen når kommunen må trekke seg ut og fortsette rehabiliteringen så lenge det trengs. Mange kan trene seg opp til å være med i grupper med fysisk aktivitet ute  i kommunenes velferdshus og grendahus.»
Birthe Juhl Evertsen birthe@juztmove.com phone: +47 91 32 79 19
Dette innlegget ble publisert i Til inspirasjon og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s