Klar for tjenesteinnovasjon i Romsdal og på Nordmøre

«Før du starter» – forberedelse til læringsnettverk

Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal samarbeider med Høgskolen i Molde og KomUt om læringsnettverk «Samveus, veikart for tjenesteinnovasjon». Onsdag 17.2 var påmeldte kommuner samlet til en forberedelsesdag for å gå igjennom de anbefalingene som ligger i verktøyet. I tillegg fikk teamene en innføring om gevinstrealisering av Andre Alves fra Østre Toten kommune/KS. Last ned og les presentasjonen her: Gevinstrealisering som innovasjonsdriver i kommunen HiMolde 2016

André Alves.PNG

Foto over: Andre Alves (privat) 

14 team fra 12 kommuner

Hele 14 tram fra 12 kommuner er påmeldt. Noen av teamene har en ganske klar formening om hva de skal jobbe med i læringsnettverket, andre ikke. Noen skal arbeide med tematikk innen velferdsteknologi, mens andre har valgt å se på andre utviklingsområder. Kommunene i Møre og Romsdal har mye kompetanse om ulike forbedrings- og utviklingsmetoder, og er svært godt rustet for å utvikle spesiell kompetanse om innovasjonsmetodikk.

Samveisveikart

 

Vi skal følge trinnene i Samveis veikart. I perioden fra «Før du starter» til «Innsikt og idé» skal teamene arbeide med:

  • Behovskartelegging
  • Etablering av team
  • Forankring og involvering

FørdustarterDeltakere samlet til «før du starter». I midten: Atle Betten fra KomUt orienterte om siste nytt innen digitalisering.

Workshop i Molde 18.april

Teamene skal møtes til neste samling i Molde 18. april. Dette blir en intens dag kreativ jobbing under kyndig veiledning fra eksperter innen tjenesteinnovasjon. I tillegg arbeides det med å få en oppstart med teambygging og gode samarbeidsverktøy.

 

 

 

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Kurs og konferanser, Nyheter og nyttig informasjon og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s