Menn i helse med «Livsgnist»

Utviklingssenteret fikk i dag besløk av tre særdeles hyggelige karer som var ute for å promotere et spennende arrangement. De jobber nå med å rekruttere deltakere til arrangementet fra blant annet dagavdelingene i Kristiansund, samt å skaffe sponsorer og transporthjelp.

   

Menn i Helse Midt-Norge har tatt initiativ til et arrangement som de har kalt Livsgnist. Arrangementet skal finne sted på Klippfiskmuseet i Kristiansund 5.april 2016.

I informasjonsbrevet de har laget skriver de følgende:

«Menn i Helse er en gjeng godt voksne mannfolk i alderen 25-55 år som av ulike grunner har behov for en ny retning i livet, og som har fått et tilbud om utdanningsløp innenfor helsefag. Vi har valgt helse for å gjøre en forskjell, da det er et stadig økende behov for folk i helse- og oppvekstsektoren. 

Livsgnist er vårt prosjekt- et arrangement som ønsker å gi en opplevelse innefor kultur og underholdning til eldre menn som kanskje ikke er i stand til å treffe likesinnede på samme måte som de kanskje en gang var vant til, med tanke på å fremme nettopp livsgnist. 

Med Livsgnist og mimring i tankene, har vi bestemt oss for å holde arrangement på Norsk Klippfiskmuseum i Kristiansund. På arrangementsdagen vil det bli servert bacalao og drikke ved langbord inne i museet. Vi tar sikte på at det også blir omvisning med historisk mimring samt underholdning under maten. 

I første omgang ønsker vi å finne aktuelle deltakere, menn i alderen 60+ som vil ha utbytte av et slikt arrangement. 

Med vennlig hilsen Menn i Helse.»

Kontaktinfo kan fås ved henvendelse til Nordmøre og Romsdal opplæringskontor.

Dette innlegget ble publisert i Til inspirasjon og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s