Aktivitetsvenn- Nyhetsbrev for Møre og Romsdal

Liv Synnøve Hoel, Regional prosjektleder Aktivitetsvenn har publisert nyhetsbrev nr.1 for 2015 i Møre og Romsdal. Nyhetsbrevet viser stor aktivitet i mange kommuner, og at arbeidet med å innfi visjonen om å bli Det mest demensvennlige fylket kan bli en realitet.

Vi har tidligere postet statistikk for aktiviteter under Demensplan 2015, og ser at Møre og Romsdal er svært aktiv på etablering av demensteam, dagtilbud- og ikke minst på kompetanseheving via Demensomsorgens ABC. I tillegg utdanner flere kommuner Marte Meo veiledere- og praktikere.

I Nyhetsbrevet kan du lese om KULtur:

«Nasjonalforeningen for folkehelsen har sammen med Friluftsrådet i Nordmøre og Romsdal fått midler til KULtur, som er en turløype med lokal kulturopplevelse tilrettelagt for folk flest. KULtur er en flott tilrettelegging for mye aktivitet og opplevelser for Aktivitetsvennordningen.»

Oppstartkommunene Aukra, Herøy, Kristiansund og Herøy vil bli prioritert i første omgang. Les hele nyhetsbrevet her:  Aktivitetsvenn Nyhetsbrev nr.1 2015  Framside nyhetsbrev aktivitetsvenn

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s