Takk for meg

Etter tre års engasjement ved Utviklingssenter for sykehjem, går jeg nå over i ny jobb. Jeg kan se tilbake på tre år med spennende prosjekter, store utfordringer og mye læring!

Høgskolen i Molde har finansiert deler av engasjementstillingen jeg har hatt. Dette har vært et fruktbart samarbeid – der hovedprosjektet har vært utviklingen av videreutdanningen Trygg Legemiddelhåndtering. Jeg går nå over i et vikariat i Høgskolen, og dermed kan jeg fortsatt følge opp denne videreutdanningen.

Kostkofferten har vært et annet hovedprosjekt, som ble finansiert av Helsedirektoratets tilskuddsmidler. Kofferten er nå sendt ut til sykehjem over hele landet – takk til alle som har kjøpt den, tatt den i bruk, og ikke minst – sendt tilbakemeldinger! Det er fortsatt noen eksemplarer igjen – som kan bestilles via utviklingssenter@kristiansund.kommune.no

Å jobbe med utviklingsarbeid har vært utrolig givende, og jeg håper vi på Utviklingssenteret har bidratt til at flere av dere som jobber tett på praksis også kan være med å utvikle tjenestene vi yter.  Utviklingssenterets faglige nettverk er etterhvert blitt stort, og gjennom læringsnettverk, fagdager, nettverkssamlinger, konferanser og prosjekter har jeg blitt kjent med mange flotte fagfolk ute i kommunene. Jeg ønsker med dette å takke dere alle for samarbeid og erfaringsdeling!

Sist, men ikke minst, vil jeg takke kollega Inger-Lise Lervik – som har vært mentor, motivator, inspirator og støttespiller. Jeg har lært utrolig mye av deg og du er et fyrverkeri av inspirasjon, yrkesstoltet og faglig tyngde.

God sommer! Med vennlig hilsen Linda Kornstad Nygård

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Takk for meg

  1. Tusen takk for gode ord- og ikke minst for særdeles godt samarbeid. Du har virkelig satt spor etter deg. Det er et stort tap for USH Møre og Romsdal at du slutter, og en stor gevinst for Høgskolen i Molde at de får deg med på laget. Alle gode ønsker for veien videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s