Nettverksmøte/ fagdag aktiv omsorg

Nettverk Nordmøre og nettverk Romsdal har i dag en fagdag i aktiv omsorg,. 35 personer er samlet, her er både sykehjem og dagavdelinger er representert – og menn i helse er også godt representert.

Marit Angen Hoemsnes fortalte om arbeidet som gjøres på Råkhaugen i Molde kommune, et dagtilbud for personer med demens. Vi oppfordrer til å følge Råkhaugen på Facebook – der er det mange flotte tips om aktiviteter.

Ida Ranheim fra Rokilde sykehjem presenterte trivselsvennordningen, sammen med frivillig trivselsvenn Janne Betten Grønseth. Trivselsvenn er også på Facebook, og her kan dere finne flere lenker til videoreportasjer om ordningen.

Manuela Erlbech viste bilder og gav praktiske tips for å komme i gang med tegning og maling, og fortalte gode historier om hva personer med demens kan formidle gjennom bilder.

Anna Fagereng og Oddrun Sørvik fra Averøy sykehjem presenterte arbeidet de gjorde i læringsnettverk i forbedringsarbeid, der de jobbet med tilstedeværelse i avdelingenes stuer i tidsperioden 10 til 13. De har gjort et flott arbeid , med holdningsendring til aktiv omsorg, og forteller om både suksessfaktorer og fallgruver.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s