Vi besøker innovasjonsskolen

Høgskolen i Molde tilbyr fra høsten 2015 videreutdanning i Behovsdrevet innovasjon og Tjenestedesign. Utviklingssenteret i Kristiansund har vært med på utvikling av studiet, og vil fortsette samarbeidet med Høgskolen i gjennomføringen. Studiet er svært praktisk rettet og tar metodisk utgangspunkt i Tjenestedesign. Les mer på Høgskolen i Molde sine hjemmesider.

 
Kaja Misvær Kistorp ser på scenarioer tegnet av studenter fra Innovasjonsskolen etter feltstudier.  

I disse dager gjennomfører Innovasjonsskolen i Lillehammer kurs i Tjenestedesign for studentene på Opplandskullet. Les mer om Innovasjonsskolen Det er Kaja Misvær Kistorp og Frida Almquist fra AHO som har det faglige ansvaret for gjennomføringen, og studentene får en praktisk innføring ved selv å gjøre feltobservasjoner.  

Vi er her for å knytte kontakter og å gjøre erfaringer som vi skal bringe tilbake til vår videreutdanning.  Våre studenter får også gleden av å lære av Kaja Misvær Kistorp på første samling. 

 Fagansvarlig for Innovasjonsskolen, Høgskolen i Lillehammer professor Rolf Rønning i munter passiar med fagansvarlig for Behovsdrevet innovasjon og Tjenestedesign ved Høgskolen i Molde.

Designdrevet frivillighet – Trivselsvenn i sykehjem- er et av eksemplene fra praksis som er løftet fram.  


Tjenestedesign bygger på innsikt og involvering av mennesker, enten det er personer som bruker en tjeneste, utøver den eller på annet vis er berørt. Selv om denne innsikten er selve drivkraften i utvikling av bedre tjenester  blir den ofte oversett.  

 
Studentarbeid og indpirasjonsoppslag.   

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s