Søk deg inn på Trygg legemiddelhåndtering, runde 2!

VTLrolluputsn

15 april er søknadsfrist for videreutdanningen Trygg Legemiddelhåndtering. Dette blir andre gang Høgskolen i Molde og Utviklingssenter for sykehjem arrangerer studiet, og vi anbefaler dere å søke om opptak – og gjerne at dere er flere fra samme arbeidsplass!

I dette studiet skal dere nemlig jobbe med å forbedre tjenestene på eget arbeidssted – ved å ta tak i de utfordringer som finnes i praksis. På studiet får dere både faglig oppdatering på legemiddelbruk, farmakologi og legemiddelhåndtering – men også metoder og verktøy for å forbedre praksis. Det arbeidet dere gjør med å forbedre praksis på eget arbeidssted – danner grunnlaget for alle innleveringer og eksamen. Studentene fra 2014/2015 har sin muntlige eksamen/fremføring i neste uke – og vi gleder oss til å høre om alt det gode forbedringsarbeidet de har utført.

Vi oppfordrer alle sykepleiere/vernepleiere til å søke – hvis det fortsatt er ledige plasser vil det bli tatt inn studenter også etter 15. april. Arbeidsstedet kan søke om støtte til utdanningen gjennom Kompetanseløftet (fylkesmannen). Ta gjerne kontakt med en av de fagansvalige ved spørsmål. Les gjerne mer i BROSJYREN, og se emneplan og søknadsinfo på Høgskolen i Molde sine nettsider

VTLinnstikk

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s