Vi presenterer med stolthet: Våke- arbeidsheftet!

I mars 2014 ble Våke- refleksjonsheftet publisert. Heftet ble utarbeidet av Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal i samarbeid med Høgskolen i Molde, samt med juridisk rådgiving og kvalitetssikring fra Fylkesmannen i Møre og Romsdal.  Arbeidet var Kristiansund kommunes sitt bidrag i Det midtnorske velferdsteknologiprosjektet som ble avsluttet i mars 2014.

Det Midtnorske velferdsteknologiprosjektet er videreført som nettverk, og alle tre fylkene viderefører og videreutvikler eksisterende og nye prosjekt. I tillegg dives det læringsnettverk i velferdsteknologi i alle fylker, slik at nettverket stadig utvides til å omfatte flere kommuner.

Velferdsteknologi

Velferdsteknologi

Nå er et helt nytt hefte i trykken, nemlig VÅKE-arbeidshefte, med case fra praksisfeltet.  I dette heftet har vi fått med bidrag fra hele region midtnorge, med spennende, aktuelle og varierte case.

Tusen, tusen takk til alle dere som har bidratt med å utvikle arbeidsheftet ved å bidra med dagsaktuelle case!

Det anbefales å gjøre seg kjent med refleksjonsheftet før man begynner på arbeidsheftet.  Heftet kan lastes ned gratis, eller bestilles fra Utviklingssenteret. Se våre produkter.

Våke arbeidsheftet for web 16.3.2015

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Nyheter og nyttig informasjon, Til inspirasjon og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s