Kompetanseløftet

Fylkesmannen i Møre og Romsdal inviterte kommunene i fylket til møte om kompetanseløftet 25.2.2015. Assisterende direktør og seniorrådgiver Marit Hovde Syltebø holdt i den anledning et innlegg om kompetansekravet og kompetansebehovet i eget fylke. 

«Det er viktig at hver kommune har en arena for å kontinuerlig diskutere kompetansebehov. Ikke bare formalkompetanse, men også erfaringskompetanse»

Møre og Romsdal har høyest utdanningsaktivitet innen helse-og omsorg i hele landet, og fylket har også høyest andel av personer som har gjennomført Demensomsorgens ABC. 

Høy rapportering av kompetanseaktivitet genererer større tilskudd. Kommunene i Møre og Romsdal fikk fordelt vel 10 millioner kroner i 2014. Over: Marit Hovde Syltebø 

Under: fullsat salFra kompetanseløftet, til kompetanse- og innovasjonstilskudd 

Hovedmål for ordningen er å knytte kompetanse opp til innovasjon, for eksempel å søke kompetanse knyttet direkte til prosjekt. Denne nye vinklingen er i tråd med de retningsgivende føringene i Morgendagens omsorg. Greta Hanset, seniorrådgiver Fylkesmannen i Møre og Romsdal og ansvarlig for Kompetanseløftet presenterer den nye tilskuddsordninger. 

Presentasjoner om utdanningstilbud vef høgskolene i Møre og RomsdalDette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s