Behovsdrevet frivillighet i sykehjem, design av en ny tjeneste.

Rokilde sykehjem, Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal møter morgendagens omsorgsutfordringer med nye løsninger allerede i dag.
I samarbeid med dyktige tjenestedesignere fra Designit er vi nå i ferd med å pilotere designdrevet frivillighet på pasientenes premisser. I dag var oppstartsmøte for første gruppe Trivselsvenner, som vi har valgt å kalle våre frivillige. De skal i de neste ukene gi individuell og trivselsskapende oppfølging til utvalgte pasienter i pilotperioden.

IMG_2076.JPG

Frivillighetskoordinatorene Ida Ranheim og Tone Veglo informerer Trivselsvennene på oppstartsmøtet. Ida og Tone tar for tiden videreutdanning på verdighetssenteret i Bergen i frivillighetskoordinering sammen med enhetsleder og en avdelingssykepleier fra Rokilde sykehjem.

Våre frivillige Trivselsvenner vil gi et uvurderlig bidrag til hvordan vi skal lykkes med å etablere et varig og voksende samarbeid til glede for enda flere i tiden som kommer. Responsen fra de som vil delta er overveldende, og vi har fått særdeles ressurssterke og reflekterte personer med på laget.

IMG_2078.JPG

Oppstartmøte Frivillighet i sykehjem. Trivselsvennene vil få egne buttons som synliggjør hvem de er. De røde hjertene symboliserer frivillige og de blå hjertene frivillighetskoordinatorene.

Dette innlegget ble publisert i Til inspirasjon og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s