Riktig legemiddelhåndtering i hjemmetjenesten

Tekst og bilder Brit Krøvel

Ja vi er med! Ivrige forbedringsteam avslutter tiden i læringsnettverk.

11juni arrangerte Utviklingssenter for hjemmetjeneste i Møre og Romsdal siste samling i læringsnettverket riktig legemiddelhåndetering i hjemmetjenesten. Greta Irene Hanset ønsket velkommen og lykke til med videre arbeid i kommunene og informerte om at teamene som har fulgt programmet til punkt og prikke får tilskudd fra fylkesmannen til dekning av utgifter. Hun inviterte også kommuner som har arbeidet ekstra godt med denne kampanjen til å delta på erfaringstorget under omsorgskonferansen den 25 og 26 september i Ålesund. Greta minnet om at kommunene kan melde seg selv opp som kandidater til omsorgsprisen. Ved siden av penger og maleri får vinneren i år to billetter til Amsterdam for se på «Demensbyen» som er etablert der.

20140611-215340-78820395.jpg

Vidar Hagerup som er kvalitetssjef i Helse Møre og Romsdal presenterte utviklingstyrekk fra det store utland på området tjenesteutvikling, læring, kunnskapsutvikling og ledelse. Han er inspirert av Helen Bavons transaksjonsledelse og transformasjonsledelse.
Han presenterte også utvikling innen dokumentasjon fra USA, der pasientene ikke bare har kontinuerlig innsyn i egen journal, men kan også kommentere helsepersonells vurderinger.

Linda Bondevik til venstre i bildet, har vært leder for gjennomføringen av pasientsikkerhetskampanjen for hjemmetjenesten i Møre og Romsdal.

20140611-215846-79126579.jpg

Henrik Bondevik hadde et fantastisk spennende og flott musikalsk innslag. Vi ønsker deg lykke til med videre studier i London og gratulerer med ett av Gniststipendene gitt av Sparebanken Møre.

20140611-215920-79160883.jpg

ca 60 personer deltok på siste samling og teamene hadde levert sluttrapporter som viser imponerende resultater i kommunene. Det er en glede å se at dette arbeidet fører til direkte forbedringer av tjenestetilbudet også på kort sikt. Vi ønsker teamene lykke til med videre spredning og arbeid i egen kommune.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s