Regional utdanningskonferanse for helse- og sosialfag i Midt-Norge

utdanningkonferanse

Utviklingssenter for sykehjem er med i programkomiteen for årets regionale utdanningskonferanse. Arrangør er «Samarbeidsorganet mellom
Helse Midt-Norge og Høgskolene» og «Samarbeidsorgan mellom
Helse Midt-Norge RHF og NTNU», og vertskap rullerer mellom fylkene. Årets konferanse er lagt til Ålesund, og programkomiteen er satt sammen av representanter fra fylkets tre høgskoler, helseforetaket og utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester. At kommunene er representert i programkommiteen er nytt av året – og et ønske fra fjorårets programkomite.

Konferansen er satt sammen rundt tre hovedtema: Kompetansebehov og rekruttering, forsknings og utviklingssamarbeid og kvalitet innenfor arbeidsliv og praksisstudier. Vi ønsker også å få fram gode eksempler på hvordan samspillet mellom utdanning, forskning og helse- og sosialtjenesten kan lykkes.

per fugelli

Målgruppe for konferansen er beslutningstakere i helseforetak, kommuner og utdanningsinstitusjoner, fagutviklere ved sykehus og i kommunene, lærere og forskere ved utdanningene, praksisveiledere i helse- og sosialtjenestene, brukere, studenter og andre med interesse for området.

Program og påmelding finner dere HER

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Kurs og konferanser, Nyheter og nyttig informasjon, Til inspirasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s