Møte i fagnettverket Sunnmøre nord

Tekst og foto: Brit Krøvel

7 av 10 kommuner i nettverket Sunnmøre nord var samlet på Skarbøvik sykehjem torsdag 23 januar 2014. På programmet sto blandt annet informasjon om læringsnettverket i kvalitetsarbeid og informasjon om demenskonferansen som skal arrangeres 4 og 5 februar i Molde. Konferansen kommer til å få deltakere fra tilnærmet alle kommunene og det var flere kommuner som ville søke om å få delta med team i forbedringsarbeid. Søknadsfristen er utsatt til 30 januar.

Ved siden av mange gode diskusjoner om ulike utfordringer,  ble det informert om at flere kommuner har startet opp dagavdelinger for personer med demens og Sula kommune kunne fortelle om sin satsing på å utdanne terapeuthund i helsetjenesten. Hunden er på «vakt» et par dager i uka og hjelper til som sosial kontakt og flott motivasjonsdriver for å få personer opp av sengen og til å delta på aktiviteter. Saken har også vært omtalt i Sulaposten.

Sula kommune inviterer allerde nå til neste nettverkssamling 16 oktober 2014 i Langevågen i Sula kommune. Vi gleder oss og håper at også de tre kommunene, Skodje, Haram og Stranda som ikke var representert i dag vil ha anledning til å delta.

Bildet: Sula, Stordal, Ørskog, Sykkylven, Norddal, Giske og Ålesund var representert på møtet.

Bildet: Sula, Stordal, Ørskog, Sykkylven, Norddal, Giske og Ålesund var representert på møtet.

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Nettverk Sunnmøre Nord. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s