Hjemmetjenesten i Møre og Romsdal «I trygge hender»

Utviklingssenter for hjemmetjenester i møre og Romsdal har tilbydd alle kommunene i fylket å lære mer om pasientsikkerhet gjennom innsatsområdet riktig legemiddelbruk i hjemmet. Satsingen er en del av den nasjonale pasientsikkerhetskampanjen «I trygge hender» som omfatter flere innsatsområder i både spesialist- og kommunehelsetjenestene.

18 team fra 15 kommuner har benyttet anledningen til å delta i dette læringsnettverket som starter med første samling 16. januar på Hotel Alexandra i Molde. Nettverket drives av Linda Bondevik, UHT Ålesund og følgende kommuner stiller med team:  Aukra, Fræna, Giske, Haram, Hareid, Herøy, Nesset, Norddal, Rindal, Sande, Sandøy, Sula, Sykkylven, Ørsta og Ålesund.

Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal gjennomførte i 2013 kampanjen «Riktig legemiddelbruk i sykehjem», hvor Linda K. Nygård var hovedansvarlig for læringsnettverket.  Vi ønsker Ålesund kommune ved UHT Møre og Romsdal lykke til med gjennomføringen, og tvi tvi til alle teamene som nå skal i gang med dette viktige arbeidet.

Utviklingssentrene samarbeider med Fylkesmannen i Møre og Romsdal både om gjennomføring og spredning, og vi planlegger en felles erfaringskonferanse i 2015. Her får dere som har deltatt i læringsnettverkene anledning til både å oppsummere, dele og lære av hverandre.

Riktig legemiddelbruk i hjemmetjenestene

Faksimile fra program for første samling for læringsnnverk for hjemmetjenestene. Greta Hanset, fylkesmannen i Møre og Romsdal åpner dagen. 

Se hele programmet her: Program 1 nettverksamling

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Kurs og konferanser og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Hjemmetjenesten i Møre og Romsdal «I trygge hender»

  1. Brit S. Krøvel sier:

    Takk for lykkeønskninger fra Utviklingssenter for sykehjem. Vi gleder oss til å starte opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s