Prosjekt spillteknologi på Sunnmøre

Teksten er skrevet av prosjektleder Helen Berg, og er klippet fra forordet i prosjektrapporten som i sin helhet kan lastes ned her: Prosjektplan og rapport spillteknologi 30 11 2012

«Ein del nytt i prosjektet spelteknologi har skjedd sidan statusrapport i august i år. Den første loggperioden er gjennomført og det har vore eit erfaringsmøte der representantar frå alle spelstasjonane møtte. Vidare er det tilsett ny prosjektleiar i velferdsteknologiprosjektet på Sunnmøre, den nye prosjektleiaren heiter Helen Berg og tok til i stillinga 24.10.2012.  Brit Krøvel som har leia prosjektet fram til no fortset i sitt arbeid i Utviklingssenteret for heimetenester i Møre og Romsdal og vil vere ein tett samarbeidspart vidare. 

Dette er ein undervegs-rapport, og vil endre seg etter kvart som prosjektet gjer seg erfaringar. Rapporten må sjåast i samanheng med føregåande rapport(ar). Dokumentet inneheld oppdatert informasjon om planlegging og aktivitet og ei evaluering av prosjektet pr 30.11.2012.

Dokumentet er ikkje meint som fullstendig statusrapport. Det er meint som ein undervegs-rapport/levande rapport som skal gjere erfaringane/kunnskapen i det pågåande arbeidet med spelprosjektet tilgjengeleg for andre.» 

30.11.2012  Helen Berg, Prosjektleiar Velferdsteknologiprosjektet på Sunnmøre

 

Prosjektplan spillteknologi forside

 

 

Over: Bilde av forsiden av prosjektplanen 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Nyheter og nyttig informasjon, Til inspirasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s