Viktig fagdag i Ålesund 15.januar 2013!

Ålesund kommune og Utviklingssenter for hjemmetjenester (UHT) i Møre og Romsdal inviterer til en svært viktig fagdag om dokumentasjon den 15. januar. Fagdagen er lagt til bystyresalen i Ålesund rådhus, og det er ingen konferanseavgift for deltakere fra Ålesund kommune. Konferanseavgift for eksterne deltakere er på kr. 500,- inklusivt lunsj.

Ålesund har er en forbilledlig kommune på kvalitet- og internkontroll, samt dokumentasjon og PPS. Her har mange av oss andre mye å lære. Flere av kommunene på Nordmøre tok turen til Kristiansund i oktober da vi hadde temadag «Hvordan holde orden i eget hus», og Ålesund kommune sto for det faglige innholdet. Les mer om om den dagen her.

Fagdag dokumentasjon i Ålesund

Reidunn Korsnes, Seniorrådgiver i Ålesund kommune, er en stor kapasitet på området dokumentasjon, kvalitet- og internkontroll, og har sammen med prosjektleder Brit Krøvel ved Utviklingssenter for hjemmetjenester i Møre og Romsdal gjort en stor innsats for å integrere  Praktiske Prosedyrer i Sykepleietjenestene (PPS)  i kvalitetsarbeidet.

Vi anbefaler derfor alle som arbeider med dokumentasjon og kvalitetsikring av denne- tar turen til Ålesund den 15.januar. Til Ålesund kommune sin informasjonsside om fagdagen

Dette innlegget ble publisert i Kurs og konferanser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s