Nytilsatt demenskoordinator i Kristiansund kommune

Kristiansund kommune har tilsett flere dyktige medarbeidere i nøkkelstillinger den siste tiden, og en av disse er Liv Inger Korsnes Nilsen som skal arbeide som demenskoordinator.   Stillingen er organisert under hjemmetjenesten, men Liv Inger har kontorplass sammen med Utviklingsenter for sykehjem (USH) i Møre og Romsdal, noe vi setter stor pris på. Utviklingsentrene har nedfelt i strategidokumentet «Utvikling gjennom kunnskap» å være pådrivere for at målene i Demensplan 2015 blir nådd. Det er derfor behov for tett samarbeid med fagfeltet innen demensomsorgen, og vi ser fram til kunnskaps- og erfaringsutveksling i tiden som kommer. Vi ønsker Liv Inger K Nilsen varmt velkommen i ny stilling, og ønsker lykke til med viktige oppgaver! 

Over: Faksimile fra «Kristiansund»- Informasjonsblad for Kristiansund kommune september 2012. 

Demenskoordinatoren har utnevnt en ressursgruppe som skal delta i faglige diskusjoner, bidra med å prioritere oppgaver og være støttespillere i gjennomføring av nødvendige tiltak. 

Fra etablering av demensgruppe 14.september 2012. Demenskoordinator Liv Inger Korsnes Nilsen (bak til venstre) har ordet. Videre til høyre: Hildegunn Flataen Frøseth, Merete Strand, Bjarne Sandvik, Kurt Larsen, Lille Marlen Heggseth (med ryggen til) og Reidun Sveaas. Gruppens representerer ulike tiltaksområder og fagfelt.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og nyttig informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s