Nyttig verktøy for ledere; Jens Arentzens metode

Det danske «Væksthus for ledere»  har utviklet et redskap til ledere som vil trene sin «kommunikasjonsmuskel» , og skriver følgende i sin omtale om metoden:

«Redskabet, der er lavet i samarbejde med skuespiller og instruktør Jens Arentzen, giver dig råd om, hvordan du kommunikerer godt. Det består af korte film med demonstrationer, ideer og øvelser.

Du kan bruge redskabet til at styrke dig i ”Talen til den store forsamling”, ”Personalemødet” og ”En vanskelig samtale”.

Og der er mere på vej. Redskabet udvikles nemlig henover året, hvor der løbende kommer værktøjer til flere forskellige kommunikations- og formidlingsdele af lederjobbet.

Du kan frit navigere rundt i E-læringsredskabet og vælge de film, der passer bedst til dine konkrete udfordringer.  God fornøjelse!» Les mer, og gå til menyen for e-læring her.

USHT Møre og Romsdal vet at det faglige nettverket i Møre og Romsdal er opptatt av ledelse og godt lederskap, og velger derfor å dele lenken som inspirasjon til helse- og omsorgsledere i fylket.

Dette innlegget ble publisert i Til inspirasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s