Aktuelt vidareutdanningstilbod på deltid ved Høgskulen i Volda

Studentrekruttering  til  masteremnet IPA 305: Livsløp, velferd og planlegging (15 stp)

Aktuelt vidareutdanningstilbod på deltid ved Høgskulen i Volda (HVO)

Informasjon fra Høgskolen i Volda: Ved HVO er vi straks klar for eit nytt undervisningssemester og har i samband med dette utarbeidd  informasjonsmateriell om dei aktuelle studietilboda våre. Livsløpsstudiet kan inngå både som påbygg i samband med vidareutdanning eller som del av masterutdanning. Ved HVO kan studiet takast som valfritt emne i masterutdanninga i samfunnsplanlegging og leiing eller i masterutdanninga i helse- og sosialfagleg arbeid. Det er tilrettelagt som eit deltidsstudium som kan kombinerast med jobb, og blir i vårsemesteret 2011 gjennomført med tre undervisningssamlingar i veke veke 6, 9 og 13. Det er ikkje studieavgift.

Søknadsfrist for alle HVO sine studietilbod for vårsemesteret 2011 er 1. desember 2010; og med eventuelt løpande opptak etter denne datoen dersom det er ledig plass.Lenke til studieinformasjon og til elektronisk søknadsskjema: Søknadsskejma Lenke til emneplan IPA 305 Livsløp, velferd og planlegging: Emneplan Last ned informasjonshefte her: flygar_livslop_2010

Dette innlegget ble publisert i Faglig nettverk i Møre og Romsdal (felles informasjon), Nyheter og nyttig informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s