Vi ønsker bidrag til Omsorgskonferansen 2010

Fylkesmannen i Møre og Romsdal arrangerer Omsorgskonferanse 2010 ved Quality hotell Alexandre i Molde 28.og 29.september.  Konferansen har fått tittelen «Vi må da ha det litt artig og» – Når omsorgen er aktiv.   

Pelle SandstrakVisse problemer vises ikke utenpå. Forfatteren og skuespiller Pelle Sandstrak deltar på konferansen med sin beretning om å leve med tourette.

 Målgruppen for konferansen er bred: Kommuner, brukarorganisasjoner, pårørende, utdanninginstitusjoner og spesialisthelsetenesten.

Les mer om konferansen her: Omsorgskonferansen 2010

 Undervisningssykehjemmet (USH) og undervisningshjemmetjenesten (UHT) i fylket har fått ansvar for stand og utstilling. Fotoutstillingen «Livet lever» vil bli vist under konferansedagene. I tillegg vil det bli stand med presentasjon av gode eksempler på aktiv omsorg til personer med behov for tilrettelagte tilbud,  uansett alder og årsak.  Fotoutstillingen «Livet lever»USH og UHT ønsker derfor at alle som har eksempler på gode tiltak tar kontakt med oss. Det er veldig fint om dere har informasjonsmateriell som brosjyrer eller foldere. Postere og abstrakter er også flott. Husk å gjøre informasjonen så lett tilgjengelig så mulig, gjerne med en fengende overskrift. Bilder er bra. Kort om hva tiltaket går ut på, og hvem som er kontaktperosner. Vi vil forsøke å sette oss inn i alt informasjonsmateriell som blir lagt ut, slik at vi kan best mulig bidra til spredning og kontaktformidling. Personell fra USH og UHT i Møre og Romsdal vil være til stede ved standen. Dersom noen av dere som skal delta på konferansen bidrar med materiell er det fint om dere kan kontaktes ved behov for mer utdypende informasjon.   Ta gjerne kontakt med USH ved Inger-Lise Lervik: inger-lise.lervik@kristiansund.kommune.no eller UHT ved brit.krovel@alesund.kommune.no

Dette innlegget ble publisert i Kurs og konferanser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s